Zurich Kuzey Amerika, Çarşamba günü ABD pazarındaki broker katılımını derinleştirmek ve müşteri desteğini artırmak amacıyla müşteri ve dağıtım yönetimi (CDM) ekibinde üç stratejik liderlik terfisini duyurdu. Bu kapsamda Carl Sutter, Ulusal Stratejik Broker İlişkileri Başkanı olarak atanırken, Andy Peterson Bölgesel Dağıtım Başkanı ve Allison McEnerney Sletteland ise New York Metro Bölgesi Bölge Yöneticisi olarak görevlendirildi.
Müşteri ve Dağıtım Yönetimi Başkanı John Diaz, yaptığı açıklamada, “Carl, Andy ve Allison’ın her biri, dağıtım ortaklıklarımızı geliştirmemize, yeteneklerimizi en üst düzeye çıkarmamıza ve bizi uzun vadeli başarı için konumlandırmamıza yardımcı olacak bir deneyim ve uzmanlık derecesini masaya getiriyor” dedi. “Ayrıca, bu rollerin her birinin mevcut Zurich yetenekleriyle doldurulması, Zurich bünyesinde sahip olduğumuz derin yetenek bankasını vurguluyor.”
Daha önce Bölgesel Dağıtım Başkanı olan Sutter, yeni görevinde tüm broker ilişki liderlerini denetleyecek. Florida’da bulunan Sutter, Zurich’e 2021 yılında katıldı ve Chubb ve ACE USA‘de üst düzey liderlik rolleri de dahil olmak üzere yirmi yılı aşkın sektör deneyimini beraberinde getirdi. Genişletilmiş bu pozisyonda, ülke genelindeki önemli brokerlerle stratejik ilişkiler kurmaya ve sürdürmeye odaklanacak.
Daha önce New York Metro Bölge Yöneticisi olan Peterson, şimdi bölge yöneticileri, alan yöneticileri ve bölge liderlerinden oluşan ulusal ekibe liderlik edecek. Sorumlulukları arasında Zurich’in Kuzey Amerika dağıtım stratejisinin uygulanmasına rehberlik etmek ve şirketin müşteri değer önerisini desteklemek de yer alıyor. New York metropolitan bölgesinde bulunan Peterson, 2008 yılından bu yana Zurich’te çalışıyor ve kıdemli broker ilişkileri lideri ve Kuzeydoğu Bölgesi Bölge Başkan Yardımcısı da dahil olmak üzere çeşitli liderlik pozisyonlarında bulundu.
New York Metro Bölge Yöneticisi rolünü üstlenen Sletteland, son olarak broker ilişkileri lideri olarak görev yapıyordu. Yine New York bölgesinde bulunan Sletteland, Marsh McLennan, Priceline ve Citigroup‘taki görevlerinin ardından 2008 yılında Zurich’e katıldı. Yeni görevinde Zurich’in önemli bölgesel pazarlarından birindeki faaliyetlerini denetlemekten sorumlu olacak.
ENGLİSH
7 gün önceSİGORTA
7 gün önceSİGORTA
7 gün önceSİGORTA
11 gün önceSİGORTA
12 gün önceSİGORTA
12 gün önceDÜNYA
21 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.