Samsung, kısa süre önce askıya alınan One UI 7 güncellemesinin dağıtımına kısa süre içinde yeniden başlayacağını duyurdu. Bu güncelleme yalnızca Galaxy S24 serisi için değil, aynı zamanda Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 modelleri için de geçerli olacak.
Samsung, One UI 7 güncellemesinde tespit edilen hatalar nedeniyle dağıtımı geçici olarak durdurmuştu ve bu süreçte kullanıcılarından özür diledi. Sorunun, Exynos 2400 işlemcili Galaxy S24 modellerinde ortaya çıktığı ve cihazların bazı durumlarda kilitlenmesine neden olduğu açıklandı.
Samsung’un yaptığı açıklamaya göre, sorunların incelenme süreci neredeyse tamamlanmış durumda ve kısa süre içinde bir düzeltme güncellemesi yayınlanacak. Galaxy S24 serisinin yanı sıra Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6, bu güncellemeyi alacak ilk cihazlar olacak. Güncellemenin öncelikle Güney Kore, Avrupa ve ABD gibi bölgelerde yayınlanması planlanıyor ve ardından küresel olarak kullanıma sunulacak.
ENGLİSH
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
2 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
7 gün önceSİGORTA
7 gün önceDÜNYA
16 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.