Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın Galatasaray‘ı ağırlayacak Fenerbahçe, tüm hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları ile başladı.
Antrenmanın devamında, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapıldı. İdman, taktiksel ve bireysel programlarla noktalandı.
Fenerbahçe, Ülker Stadı‘nda yarın saat 20.45’te Galatasaray ile karşılaşacak. Bu heyecan dolu mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.
SİGORTA
15 saat önceSİGORTA
1 gün önceENGLİSH
10 gün önceSİGORTA
10 gün önceSİGORTA
11 gün önceSİGORTA
14 gün önceSİGORTA
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.