Adana’nın Karataş ilçesinde tarım işçisi bir ailenin çocuğu olan Cumali Timi’nin kayboluşu, hem ailesini hem de kamuoyunu derinden etkiliyor. 12 Nisan’da Bahçe Mahallesi’nde kaybolan 7 yaşındaki Cumali için başlatılan arama çalışmaları aralıksız devam etti. Ancak, umutlu bekleyiş maalesef üzücü bir sonla noktalandı.
Tarım işçiliği yapan Karanfil ve İbrahim Timi çiftinin iki çocuğundan biri olan Cumali, 12 Nisan sabahı arkadaşları ile oyun oynamak için çadırdan ayrıldı. Küçük Cumali’den bir daha haber alınamadı. Ailesi ve çevredeki işçiler, Cumali’yi bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi.
İhbarın ardından bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri, iz arama köpeği ve dron desteğiyle sulama kanalı çevresinde kapsamlı bir arama çalışması yürüttü. Cumali’nin terlikleri sulama kanalı kenarında bulundu ve köpekler de su kenarına tepki verdi.
Oyun oynarken kaybolan Cumali Timi’nin cansız bedeni, yaşadıkları çadırın yakınındaki sulama kanalında su altı polisleri tarafından bulundu. Minik Cumali’nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Bu acı kayıp, Timi ailesi ve tüm kamuoyu için büyük bir üzüntüye sebep oldu.
ENGLİSH
4 gün önceSİGORTA
4 gün önceSİGORTA
5 gün önceSİGORTA
8 gün önceSİGORTA
9 gün önceSİGORTA
10 gün önceDÜNYA
19 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.